اختلال عامدانه جی پی اس در آسمان کره جنوبی

شماره :
45497
یکشنبه 1403/08/20 ساعت 07:45

از پیشنهاد صفحه «اختلال عامدانه جی پی اس در آسمان کره جنوبی» به دیگران متشکریم.

Enter the email address of the recipient.
HTML is not allowed in this field.
رئیس ستاد مشترک ارتش (JCS) گفت

اختلال عامدانه جی پی اس در آسمان کره جنوبی

 

 

ارتش کره جنوبی دیروز (شنبه) اعلام کرد، کره شمالی برای دومین روز متوالی حملات پارازیت جی پی اس GPS انجام داده که بر عملکرد کشتی‌ها و ده‌ها هواپیما تأثیر گذاشته است.

 رئیس ستاد مشترک ارتش (JCS) گفت که حملات پارازیت در مناطق Haeju و Kaesong در شمال انجام شد و به کشتی‌ها و هواپیما‌های غیرنظامی که در دریای زرد مشغول به کار هستند، هشدار داد که مراقب حملات باشند. به گفته این ستاد، عملیات و تجهیزات نظامی تحت تأثیر قرار نگرفته است.

ستاد مشترک ارتش کره جنوبی همچنین به پیونگ یانگ تاکید کرد تا فورا این اقدام تحریک آمیز را متوقف کرده و هشدار داد کره شمالی بابت اقداماتش مسئول خواهد بود.

به گفته یک مقام ستاد ارتش کره جنوبی، حملات پارازیت جی پی اس طی روز‌های گذشته، در مقایسه با حملات متعددی که کره شمالی در نزدیکی مناطق مرزی شمال غربی بین ۲۹ مه و ۲ ژوئن انجام داد، سیگنال ضعیف‌تری داشت. در ماه ژوئن، کره جنوبی پارازیت مکرر GPS کره شمالی را با سه آژانس بین المللی مرتبط - اتحادیه بین المللی مخابرات (ITU)، سازمان بین المللی هوانوردی غیرنظامی (ایکائو) و سازمان بین‌المللی دریانوردی (IMO) - مطرح کرد و خواستار اتخاذ تدابیر لازم شد.

کره شمالی یکی از اعضای ITU، ICAO و IMO است.

سامانهٔ موقعیت‌یابی جهانی (Global Positioning System) یا جی‌پی‌اس سامانه‌ای برای یافتن موقعیت جغرافیایی است. سامانه جی‌پی‌اس بدون وابستگی به گیرنده‌های تلفن یا اینترنت عمل می‌کند. با این فناوری‌ها می‌توان اطلاعات دریافتی از این سامانه موقعیت‌یاب را بهتر و کاربردی‌تر کرد. سامانه جی‌پی‌اس می‌تواند توانایی حیاتی در زمینه موقعیت‌یابی برای کاربری نظامی یا همگانی در سراسر جهان فراهم کند.

جی‌پی‌اس در هر زمان و در همه جهان قابل استفاده‌است و هیچ هزینه‌ای برای این خدمات گرفته نمی‌شود.

تنش‌ها بین دو کره از زمانی شدت گرفته که پیونگ یانگ بالن‌های زباله را به سمت کره جنوبی در اواخر مه ۲۰۲۴ به پرواز درآورد و باعث شد تا سئول نیز بار دیگر بلندگو‌هایی را که برای انتشار تبلیغات در مناطق مرزی دو کره نصب کرده، به کار بیندازد.

کارشناسان هوانوردی می‌گویند که کارزار بالن‌های کره شمالی، پرتاب‌های موشکی و راه‌اندازی تجهیزات پارازیت جی. پی. اس باعث خطراتی برای حریم هوایی کره جنوبی و پیچیده شدن عملکرد خطوط هوایی این کشور می‌شود و تنش‌ها بین دو کشور را شدت می‌بخشد.

سئول گفته، در بازه زمانی ۲۹ مه تا ۲ ژوئن، حدود ۵۰۰ هواپیما و صد‌ها کشتی با مشکلات جی. پی. اس روبرو شدند.

 

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

X